tisdag 19 januari 2016



Under 2015 polisanmäldes sju fall av sexuella ofredanden mot barn på Fyrishov. Enligt Fyrishov är gärningsmännen nyanlända tonårspojkar, vilket också polisen delvis bekräftar. Men socialtjänsten har inte fått in några ärenden.

"Vid flera tillfällen har barnen som blivit ofredade varit i tioårsåldern. Oftast har de drabbade barnen berättat för badvakter vad de varit med om, men vid något tillfälle är det en badvakt som bevittnat hur barn blivit tafsade på. När ett fall uppdagats har Fyrishov sedan larmat polisen som kommit och gripit den eller de misstänkta.

Fyrishov ser ett mönster i att gärningsmännen varit nyanlända tonårspojkar som inte kan svenska. I augusti skärpte Fyrishov sin bevakning med extra väktare på grund av händelserna. Badvakterna har också fått skärpta övervakningsinstruktioner.

Polisen bekräftar att man har ett antal polisanmälda fall där ensamkommande flyktingungdomar är misstänkta för sexuellt ofredande på Fyrishov. Alla brott som begås av minderåriga ska rapporteras till socialtjänsten – men socialtjänsten i Uppsala kommun uppger att man inte fått in någon polisanmälan vad gäller detta."

Det känns väl bra att snart kan inga flickor ens gå utanför dörren utan att bli trakasarerade eller nedslagna och våldtagna av dessa barbarer och vidriga kvinnohatare!? Man blir så arg och ledsen på att vår regering och folk i allmänhet accepterar att detta händer hela tiden, era egna barn??

"RFSU föreslog häromdagen att ensamkommande flyktingpojkar ska få sex- och samlevnadsundervisning. Och i Karlstad har kommunen redan beslutat att alla HVB-hem ska utbilda ensamkommande om sex, samlevnad och samhällets normer eftersom man sett att kulturkrockarna kan bli stora."


WTF!?!?!?!?!? (finner inga ord.)

Hämtat från:  http://www.unt.se/uppland/uppsala/nyanlanda-bakom-overgrepp-4069487.aspx#cxrecs_s

tisdag 12 januari 2016

 

 Eriksdalsbadet, nya sexövergrepp på unga tjejer igen.

Två tioåriga flickor blir ifatt åkta i vattenrutschbanan av en 16-årig pojke som tar på deras kön.
Det är ett av de 14 fall av sexuellt ofredande som anmäldes på Eriksdalsbadet 2015.
Av de 14 anmälningarna är tio nedlagda och fyra fortfarande pågående.

Här är samtliga anmälningar av sexbrott på Eriksdalsbadet under år 2015 och det finns säkerligen minst lika många som inte ens blivit anmälda. Vad tror ni som läser detta? Kan det vara pojkar/män med en viss utländsk bakgrund? Någon som har tips eller info om förövarna? Hör då gärna av er, det är viktigt att sånt kommer ut till allmänheten för att få en korrekt bild av vad som händer i vårt samhälle.

//Sven S.

24 februari

Samma polispatrull tar också upp anmälning om att en man född 1998 ska ha ofredat en flicka under 18 år. Ett vittne berättar för patrullen att hon observerat hur mannen simmat efter flickan och sett hur han tagit tag i hennes rumpa. Flickan skriker då till. Mannen försvinner från platsen men pekas sedan ut för badvakten. Mannen identifieras av patrullen och släpps senare på plats.

21 mars

En polispatrull beordras till Eriksdalsbadet med anledning av att en pojke född 2000 blir sexuellt ofredad av en man i bubbelpoolen. Polispatrullen söker tillsammans med personal under en timmes tid igenom lokalerna utan att hitta den misstänkte gärningsmannen.

8 juli

Två flickor födda 2002 anmäler att en pojke ska ha hållit armarna om dem mot deras vilja och tafsat på dem. Ofredadet har skett i vattenrutschbanan, där en av killarna åkt ikapp dem och börjat ta på dem.

20 juli

Polis kallas till Eriksdalsbadet efter att en man född 1986 onanerat i bastun inför en annan man, född 1967. Han informerar personalen och de ringer polis.

6 augusti

En privatperson anmäler att en man utför oralsex på en annan man i bastun. De misstänkta männen är födda 1974 och 1961.

29 september

Två kvinnor, födda 1991 och 1980, anmäler att en kille i 17-årsåldern ska ha befunnit sig i omklädningsrummet och genom en spegel stått och tittat på dem när de duschade. De konfronterar killen och frågar om han tagit bilder. Personen påstår att han letar efter sin tjejkompis.

21 oktober
En kvinna född 1978 är på Eriksdalsbadet tillsammans med sin dotter då en okänd man vidrör hennes könsorgan i bubbelpoolen. Hon slår då till hans hand, varpå han reser sig och omedelbart lämnar poolen.

24 oktober

Två tioåriga flickor anmäler tillsammans med sin pappa att en pojke född 1999 åkt ifatt dem i vattenrutschkanan och vid två tillfällen tagit på deras stjärt och könsorgan.

7 november

En polispatrull kallas till Eriksdalsbadet efter att en man född 1980 vid flera tillfällen ha tafsat på tre flickor, två födda 2002 och en född 1999. Mannen grips och förs till Södermalms polisstation.

7 november

En polispatrull tar upp anmälan med anledning av att två pojkar sexuellt ofredat ett antal flickor. En misstänkt, född 1999, grips och förs till Södermalms polisstation efter att ha bland annat har tafsat på en 12-årig flicka.

5 december

En flicka, född 2001, anmäler att hon blivit sexuellt ofredad genom att en pojke, född 1998, ska ha tagit på insidan av hennes lår samt på hennes rumpa. Detta ska ha inträffat i bubbelpoolen på Eriksdalsbadet.

6 december

Två flickor, födda 2001, anmäler att två pojkar, födda 2000,  flera gånger tafsat och tagit på på dem i rutschkanan. Polisen kommer till platsen och griper pojkarna.

20 december

Polispatrull kallas till badet med anledning av att en flicka, född 2004, blivit sexuellt ofredad i äventyrsbanan. En misstänkt man, född 1961, identifieras.

fredag 8 januari 2016

Nio unga kvinnor har anmält att ett utländskt killgäng tafsat på dem under nyårsnatten.


Så sinnessjukt!!!! Vad fan händer i Sverige och övriga Europa?? Vad är det för barbarer vi släppt in i våra länder med denna snedvridna och hatiska kvinnosyn?? Usch man blir äcklad av dessa svin och jävligt förbannad! Ut med dom och se till att dom får skaka galler i sina hemländer för resten av livet!
Och dessa asen får säkert stanna kvar i Sverige medans vi skickar hem skötsamma barnfamiljer som bott här i flera år, skötts sig och etablerat sig bra i samhället!

//Sven.

Det var efter tolvslaget på nyårsnatten som de sexuella övergreppen ska ha inträffat på Larmtorget i centrala Kalmar.

– Vår bild är att efter tolvslaget när de flesta gick in på krogen blev en del kvar. I samband med det här blev ett antal unga tjejer utsatta för sexuellt ofredade när ett gäng killar tafsade på dem, säger Johan Bruun, presstalesman vid polisen i Kalmar.
Nio målsägande

På torsdagseftermiddagen fanns fyra anmälningar med totalt nio målsägande.

– Anmälningarna har ramlat in under nyårsdagarna, men det här har inte högprioriterats förrän vi såg helhetsbilden för några dagar sedan, säger Bruun.

Än så länge har polisen inte pratat med kvinnorna som anmält. Det kommer man att göra så snart som möjligt. Därför har polisen ingen uppfattning om hur många män som har ofredat kvinnorna i Kalmar.

– Finns det fler utsatta uppmanar vi dem att göra anmälningar. Har någon fotograferat killarna vill vi gärna ta del av dem, säger Johan Bruun.

Den enda uppfattning man har av de misstänkta gärningsmännen är att de inte pratar svenska.

– Det sammanlagda signalementet är att de är utlänningar, säger han.


onsdag 6 januari 2016



I Kalmar utsattes flera unga kvinnor för sexuella ofredanden under nyårsnatten.

På flera olika ställen ska de ha omringats av grupper på tre till fem män - som trakasserat dem.

– Tjejerna som blev omringade är oroliga för vad som kunde ha hänt, säger Gunnar Norgren, inre befäl på Kalmarpolisen.

Minst 90 kvinnor har anmält att de blev angripna framför järnvägsstationen i den tyska staden Köln under nyårsnatten.

De ska ha utsatts för stölder, hot eller sexuella övergrepp.

Till den tyska nyhetsbyrån DPA, säger Arnold Plickert, chef för polisfacket i Nordrhein Westfahlen att attackerna verkar ha varit organiserade.

Även i Sverige har unga kvinnor anmält att de omringats och trakasserats under nyårsnatten.

I Kalmar, i närheten och runtom Larmtorget, har flera kvinnor anmält att de blivit antastade av grupper av unga män på nyårsnatten. Ofredanden ska ha ägt rum på torget, på ett dansgolv och i en trappuppgång.

– Det har drabbat ett antal människor och det kändes som att det var lite för mycket, säger Gunnar Norgren, inre befäl på polisen i Kalmar.

Har det varit liknande tillvägagångssätt på de olika ofredandena?

– Ja, i princip samma. Det som skedde ute på Larmtorget var att det var ett gäng grabbar, tre till sex stycken, och några tjejer som sedan, enligt uppgift, blev omringade av killarna som sedan började tafsa på dem.
Blivit omringade

Två personer, som sedan blev omhändertagna enligt lob (lagen om omhändertagande av berusade personer) är misstänkta för att ha gjort sig skyldiga till något eller några av de sexuella ofredandena.

Sticker det här ut, om man jämför med tidigare festkvällar?…

– Jag är lite fel person att fråga, men som jag sett det har vi inte riktigt haft den här företeelsen tidigare. Hade det bara varit en anmälan, typ att någon tafsat på dansgolvet - ja, det har ju hänt givetvis. Men när det sen kopplas ihop med det här i trappuppgången och ute på torget, så blir det lite nytt.

Kvinnorna som anmält händelserna på Larmtorget har angett att de blivit omringade och sedan att förövarna tagit på deras kroppar.

– Och det är ungefär så som det gått till på de andra ställena också, säger Gunnar Norgren.

Två unga män har alltså identifierats som misstänkta förövare. De förhördes i samband med att de fick få hem efter att de omhändertagna för fylla. De övriga händelserna är spaningsärenden.

– Det är inte så vansinnigt lätt att göra någonting, men det är samtidigt en allvarlig händelse och vi försöker hålla koll på grupperingar och liknande, säger Gunnar Norgren.
Olivia, 22, har mobbats sedan hon var 4: "Vet inte om det kommer att ta slut"

OK *andas*
Så jävla sjukt att sånt här händer och hur kan man vara så rå och elak mot människor man inte ens känner, allt detta hat och våldsamma beteende som så många har över nätet idag!?
HEMSKT! Man blir fan mörkrädd! Hur tänker dom egentligen?? (inte alls jag vet) men det finns tjejer och killar som till och med blir så kränkta och sårade av sånt här att dom tar sitt liv!! På grund av dessa idioter till lågliv! Fy fan alltså, skärpning! Ni fattar inte vad ni ställer till med, era "tuffa" och hårda ord gör mer illa än vad ni tror när ni sitter där trygga bakom skärmen och klankar ner på andra för att ni är så himla fega och patetiska och framför allt osäkra på er själva! Lägg av med dessa hemska, förnedrande, hatiska och rasistiska kommentarer till dessa stackars tjejer (och killar så klart.) JÄVLA IDIOTER!
 
/Sven.

– När en kille skriver till min dotter "hoppas IS tar dig och våldtar dig" då är det inget ungdomsproblem och då tycker jag borde man ska agera.

"Många av dessa är medlemmar i en dold Facebookgrupp med lite över 600 medlemmar. I den har man publicerat kränkande bilder och inlägg om henne, organiserat hat- och hotdrev med syfte att trakassera henne. En av personerna har delat en bild på henne med kommentaren ”jävla hora hoppas hon dör”. En annan har skickat ett direktmeddelande till henne om att hon ger honom "cancerliknande symptomer".

– Jag vet inte varför de håller på så här. De bara gör så för att de inte tycker att jag ser bra ut i deras ögon. De klagar på mitt överbett och på mina läppar för att jag pumpar dem större.

Medlemmar i gruppen har även gått ihop och gjort ”massanmälningar” av hennes foto till Facebook i syfte att få hennes konto nedstängt, något de lyckats med två gånger.

Senast för några veckor sedan återaktiverades Olivias konto. Kort därefter fick hon ett nytt meddelande:

”Anmälde ditt konto på FB och fick det sänkt. Nu är det dags för ditt ask konto (ett socialt nätverk där användarna kan skapa egna konton och ställa frågor till varandra, reds amn) också. Have fun, det är borta inom 48 timmar. Perfekt till helgen så kan di skaffa dig ett liv. Rasblandare…”

Hon berättar att näthatet påverkat henne mycket, men att hon samtidigt får mycket stöd från vänner, okända personer på sociala medier och från sin mamma."

 

tisdag 5 januari 2016

Två pojkar, båda 15 år gamla, har anhållits misstänkta för grov våldtäkt på ett annat barn.

Man blir jävligt förbannad när man läser om såna här sjuka beteenden som dessa individer har och det börjar redan i tidig ålder, dom våldför sig på både flickor och pojkar, kvinnor och män. Dom har inga gränser eller spärrar i sina huvuden som vi andra vanliga människor har. Och nu är det så att vi har tagit in tusentals människor i vårt land som vi inte har en aning om vem dom är eller vad dom är kapabla till. Våldet ökar, inte minst våldtäkterna, nu har två pojkar/män våldtagit en annan pojke/man på asylboendet dom bor på, där man ska kunna vara trygg, i säkerhet, i FAN HELLER! Ingen går säker i Sverige längre, varken på våra asylboenden, på gatan eller inte ens nere i affären...IKEA? Det är sjukt så mycket det händer, DAGLIGEN läser man om nåt brott som flyktingar eller andra med utländskt påbrå har utsatt nåt oskyldigt stackars offer för. Och jag vågar inte ens tänka på alla mörkertal som aldrig ens anmäls för offren vågar inte eller känner att det inte ens är lönt då dessa våldsmän/laglösa oftast knappt får något straff eller inte ens något straff alls! Man blir så jävla trött, rädd och ledsen på hur vårt rättssystem bara pissar på oss och nästan hyllar dessa sjuka människor som är helt barbariska och våldför sig på så brutala och hänsynslösa sätt att man knappt tror det är på riktigt! Något måste göras och det nu! Hur många fler flickor,tjejer och kvinnor ska få sina liv förstörda p.g.a att vi bara accepterar det som händer i vårt samhälle idag, varenda jävla dag är det någon eller några som far illa av dessa galningar vi har lösa på våra gator och dom skiter fullständigt vad dom gör med oss och våra barn.

DAGS ATT VAKNA, DAGS ATT VÅGA SÄGA IFRÅN, DAGS ATT STOPPA DESSA SJUKA BARBARER!

//Sven



Brott. Två pojkar, båda 15 år gamla, har anhållits misstänkta för grov våldtäkt på ett annat barn. Misstanken rör våldtäkt mot en yngre pojke på ett boende beläget i Alvesta Kommun, rapporterar P4 Kronoberg.

De båda 15-åringarna greps under måndagskvällen efter att personal på det aktuella boendet larmat polisen. Det är oklart när brottet ska ha ägt rum.

Åklagaren vill enligt radion inte kommentera utredningen som precis har inletts.




 
 Sara Mohammad tycker att Jonas Sjöstedt sviker förtryckta kvinnor i förorten genom att hävda att allt handlar om socioekonomiska strukturer, vilket är en förenkling, skriver hon.

Hej Jonas Sjöstedt.

"När jag var 6 år blev jag könsstympad med ett gammalt rakblad utan bedövning. Under hela min uppväxt bestämde mamma hur jag fick klä mig. När jag blev 16 år tvingades jag bära slöja för att få börja på gymnasiet. Varje fredag fick vi höra imamer mana på våra pappor och bröder att begränsa vår frihet för männens heders skull. När jag blev 17 år var det min tur att bli bortgift mot min vilja. Min 18-årige bror riktade en laddad Kalasjnikov mot mitt huvud för att tvinga fram detta äktenskap med en mycket äldre man, som jag aldrig hade sett förut. På vigseldagen rymde jag hemifrån med krossat hjärta och lovade mig själv att ägna livet åt att hjälpa mina medsystrar om jag fick överleva denna gång!"

Man kan ju hoppas att den envisa och naiva Jonas Sjöstedt vågar ta ansvar och läser och kommenterar Saras inlägg, men som vanligt när det gäller Islam och Muslimer så stoppar han väl bara huvudet i sanden. /Sven


LÄS MER HÄR:

 

Svenssontankar

Translate

Du är besökare:

Följ på Google+

Bloggarkivet

Svenska Bloggar

Svenssontankar

För trygghet och förbättring!

ToppBlogg

Topp 10

Topp10 Sverige
Svenssontankar. Använder Blogger.

Mest lästa inlägg

Ämnen

"Projekt" Gleipner - Blåviringen (1) #SOPIGSTRAFFSKALA (1) 14 fall av sexuellt ofredande (1) 21 slogs medvetslös av ett 20-tal svartklädda (1) 25 killar på en tjej (1) 9-årig pojke blir tagen av vakter (1) Adam jihadist (1) Adjöss med Sverige (1) Afghanistan (1) aftonbladet (1) AFTONBLADET AVSLÖJAR Två terrorattentat i Sverige avvärjda (1) Almedalen 2014 (1) America-Vera Zavala och Peter Wolodarski kontra sanningen. Lögn och sanning i det politiskt korrekta nyspråkets Sverige (1) Amnesty (1) Anna Kinberg Batra (1) Annie Lööf (1) Anställd misshandlad på mack malmö (1) Antalet könsstympade kvinnor ökar i Sverige (1) antiislamism (1) antikommunism (1) antinazism (1) antirasister (1) Antisemitism in Sweden (1) Astrid Lindgren (1) Asylhanteringen måste reformeras mot terrorism (1) Badhus (1) Balkongfall kan vara hedersbrott (1) Barn (1) barn som svälter (1) Behrang Kianzad jurist och sexist (1) Behrang Kianzad Kvinnohatare (1) Behrang Kianzad rasist (1) Bevara Sverige demokratiskt (1) beväpnade unga män invandrare (1) bidrag till papperslösa (1) Birger Schlaug (1) Boken Sotarna (1) bortgifta barn (1) bostad (1) Brischna (1) bäring nord (1) Carl Bildt (1) Charlie HebdoLas (1) Chinedu Ikechukwu (1) Civilkurage (1) CNS (1) CNS news best 4 minutes speech ever (1) D.N Stockholm (1) Danmark (1) De andra (1) De rasar mot stoppad skolavslutning i kyrkan (1) Debatt (1) Demoskops väljarbarometer för januari 2015 (1) Den meningslösa massinvandringen (1) Ellen Livsvilja (1) Emil i Lönneberga (1) Emil Sanchez (1) En fattig bonddräng (1) En låt för Sverige (1) Ett nytt lagförslag i Irak föreslår att flickor ska kunna giftas bort när de är nio år (1) Europ brinner (1) Europe is burning…this will shock you (1) Expressen mörkar sanningen (1) Facebook (2) Flera kvinnor ofredade under nyårsnatten (1) Flicka (1) Flykting (1) Flyktingar övergrepp på barn (1) Flyktingkrisen (1) flyktingpolitik (3) Fosterland (1) Fundamentalism (1) För Sverige (1) förortsfeminister (1) Goodbye Sweden (1) Gustav Fridolin (1) Göran Hägglund (1) Göteborg (1) Handläggaren Karin Ger Våldsamma Män Asyl – Känner mig tvingad (1) Hans Rosling (1) Hans Rosling kontra Sverigedemokraternas politik (en liten summering) (1) Hedersbrott (1) Hedersmord (1) heja jimmie (3) Henrik Schyffert (1) Henrik Schyffert invandring (1) Hijabuppropet (1) Hijabuppropet ett skämt (1) Hjälte (1) hjärntvätt (1) Homofobisk Imam (1) hoppa från balkonger (1) Hot (1) Hotet mot Judar i Sverige har ökat kraftigt (1) human rights (1) Hur kan du missa kvinnoförtrycket (1) Här är alla anmälningar om sexuellt ofredande från Eriksdalsbadet 2015 (1) Ian Wachtmeister (1) ICA ger kontokort till flyktingar (1) ikke svensk terrorist (1) Imam kallade homosexualitet för virus (1) ingen ursäkt till kriminalitet (1) Intim - Samma sak (Musikvideo) (1) Invandrare (1) invandrare och brottslighet i sverige (1) Invandrare röstar på SD Sverigedemokraterna (1) invandrargäng misshandla svensk tjej (1) Invandring (1) Iran (1) ISIS (1) Isis i Sverige (1) islam (8) Islamisering (1) islamiska staten i sverige (1) italien (1) Ivar Arpi (1) Jan Björklund (1) Janne Josefsson (1) jihadister i sverige (1) Jimmie Åkesson (6) Jimmie Åkesson (SD) kritiserade islamister (1) jimmy fredriksson (1) Johannesskolan (1) Jonas Sjöstedt (1) Judehatet i Malmö (1) Jämställdhet (1) kallades svennehora av invandrare (1) kom tillbaka jimmie (1) Kramfors laglöst land (1) kriminella får socialbidrag i sverige (1) kultur (2) Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet (1) Kvinnoaktivisterna (1) kvinnoförtryck (2) Kvinnoförtryck i Sverige (1) Kvinnors rättigheter (1) Kärlek (1) Kärleksbomba (1) Köln (1) Könsstympades som bebis nu vill hon göra skillnad (1) Könsstympning (1) LÖGNARNA (1) Magnus Ranstorp (1) Mal Osmani 3 år cp-skadad utvisad (1) malmö (6) malmö brott (1) Marcus Silverbåge (1) Marcus Öhrn (1) Mariestad (1) Mauricio Rojas (1) Mellanöstern (1) Metro (1) Migrationsverket (1) moské i Halmstad (1) Muslimer (6) muslimer i malmö (1) muslimer i sverige (1) muslimer våldsbrott i sverige (1) Muslimsk homofob i Sverige (1) Mångkultur (1) Mångkultur i Sverige (1) Nej till kvinnoförtryck i Sverige (1) Nigeria (1) Noomi Rapace mot en #SOPIGSTRAFFSKALA (1) Normalisering (1) Nyanlända flyktingar bakom övergrepp på badhuset (1) NyD (1) Nydemokrati (1) Nyårsafton Sverige (1) Nätmobbing (1) Olivia Simon (1) opinionsmätning 2014 (1) Par misshandlade på Julafton av invandrargäng. (1) Pat Condell (2) pedofiler (1) Pojkar misstänks för barnvåldtäkt på asylboende i Alvesta Kommun (1) Politik (3) Politiker vill hjälpa IS-krigare med bostad i Sverige (1) politiskt korrekt (1) rasism (3) Rasistisk att vara svensk (1) rasistiska invandrare (1) Religion (1) religiösa (1) rosengård (1) Roy Beck (1) rösta (1) Sajt spred lögn om terrorattacken i Paris (1) Sanningen kommer alltid fram (1) Sanningen om tiggarna i Sverige (1) Sanningen om våldtäkterna i Sverige (1) Sanningen svider (1) SD (6) SD nära 18 procent (1) Segregation (1) sekter (1) Senaste Ett hot har idag riktats mot Sveriges riksdag (1) Sexism i Sverige (1) sexuella övergrepp på småtjejer i badhus (1) Sharia i Sverige (1) Shiamuslimer (1) Skavlan (2) Skavlan vs Jimmie (1) Skola (1) skyltar på fyra språk (1) Skäms för att vara svensk (1) Slutmålet ett globalt shariastyre (1) Soviet Sweden Model Nation Sliding to Third World (1) Stefan Löfven (1) Stefan Löfven Jag mår illa när SD citerar Palme (1) Stockholm (1) stoppa våldtäkterna i sverige nu (1) Svensk politik (1) svenska brottslingar (1) Svenska folket (1) Svenska hjältar (1) svenssontankar (1) sverige (6) Sverige 2015 (1) Sverige förfaller (1) Sverige Invandrare Säger Som Det Är i Ring p1 (1) Sverige mångkultur (1) Sverigedemokraterna (6) sverigedemokraterna 2014 (1) Sverigedemokraterna 2015 (1) Sveriges hycklare (1) Sveriges Radio (1) Sveriges riksdag hotad (1) SVT (5) svt nyheter (1) Sweden goes insane (1) sydsvenskan (2) Syrien (1) SÄPO (1) SÖDERTÄLJE Anna (1) Södertälje misshandel (1) Södertälje sjukhus har fått nog av hot och våld (1) terroism i sverige (1) Terrorattack sades vara lögn (1) Terrorattentat i Paris (1) terrordåd (2) Terrorism (1) Terrorismforskaren Magnus Ranstorp (1) Terrorismälskaren Magnus Ranstorp (1) Terrorister (2) Terrororganisationen öppnar äktenskapsbyrå (1) the young turks (1) Tiggare i Sverige organiserat (1) Tiotal kvinnor sexuellt ofredade på torg under nyårsnatten (1) Tito Rojas (1) Tobbe Mårtensson (1) Trägen Vinner (1) Ulf Hansen (1) Ultima thule (4) unga tjejer (1) uppdrag granskning (2) Uppdrag granskning Jihad i Göteborg Grums (1) Utveckling på fel håll (1) valet 2014 (2) Varken hora eller kuvad (1) Vem bör vi hjälpa (1) Vill ge terrorister jobb i Sverige (1) våld på bensinmack (1) Våldsbejakande islamister (1) Våldtäkt (3) våldtäkter utförs mest av invandrare män (1) Våra traditioner monteras ner i en rasande pga kränkta nysvenskar (1) Åkessons besked Jag ska komma tillbaka (1) Åsa Romson (1) Är det en slump att kriminella kommer till Sverige (1)